h

Nieuws uit 2013

19 december 2013

Gerard Broekman. Vanaf heden een echte bliek !

Gerard gefeliciteerd !

Lees verder
9 december 2013

SP draagt Eva Dansen voor als lijsttrekker

Het bestuur van de SP afdeling Gorinchem heeft in haar vergadering van 6 december jl.  besloten om Eva Dansen aan de algemene ledenvergadering voor te dragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Lees verder
27 november 2013

Weer nieuws over Woelsewaard

ja, lezers wederom nieuws over de Woelsewaard. We hebben al vaker geschreven over dit plan van Rijkswaterstaat. echter verleden week zaaide wethouder Rijsdijk nogal wat verwarring via diverse Twitterberichten. Als vervolg hierop onderstaande vragen aan het college van B&W.

Lees verder
22 november 2013

GroenLinks wethouder zaait verwarring

Tijdens de raadsbijeenkomst van 12 november heeft Eva Dansen (SP) mede namens Cees Van der Roest (GS) vragen gesteld over de relatie tussen het, door het Rijk aangewezen, “beschermd stadsgezicht” en de plannen van Rijkswaterstaat voor een vluchthaven in de Woelse waard en het Dalemse gat.

Lees verder
15 november 2013

Woelsewaard (update)

“Woelsewaard kan waarschijnlijk behouden blijven”

Lees verder
11 november 2013

Persbericht Woelsewaard

Schuttevaer berichtte deze week dat er veel weerstand is tegen een haven voor binnenvaart in de Woelsewaard. Er zijn ruim 500 bezwaren ingediend. Wat de SP en Gorinchem Solidair betreft is het goed dat er zoveel weerstand is, zij zijn namelijk geen voorstander van deze locatie. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier