h

Nieuws uit 2006

31 december 2006

Weekbrief 52 van de voorzitter van 25 t/m 31 december 2006

Een korte weekbrief deze week. Het was Kerstmis en daarna een erg korte week, waarin niet veel gebeurde.
Ik heb zaterdag overdag weer als vrijwilliger bij de ijsbaan gestaan. Dat was weer heel leuk en gezellig. Veel met mensen gesproken en veel gehoord over de toestanden rond het eindejaarsdiner. Veel mensen hadden een duidelijke mening daarover. Dat was vaak positief voor de SP.

Lees verder
30 december 2006

Waarom de SP niet reageerde in de krant

De afgelopen dagen is ons veel gevraagd waarom we geen ingezonden brief aan de Gorcumse Courant hebben gezonden als reactie op de brief van de fractievoorzitter van de PvdA Gorinchem dhr. P. Schefferlie.

Lees verder
23 december 2006

Weekbrief 51 van de voorzitter van 18 t/m 24 december 2006

Laten we deze week de week van de krantenberichten noemen. Het begon in de Gorcumse Courant. Dhr. Schefferlie, fractievoorzitter van de PvdA, meende een vinnig stukje te moeten schrijven met als titel “SP gefrustreerd?”.
Daarin schrijft hij min of meer dat hij maar weinig krijgt voor zijn raadswerk (€ 970,00 bruto per maand) en zelfs geen pensioen of ww-recht als je stopt. Daarom mocht de SP vooral niet vragen of het eindejaarsdiner door de genodigden zelf betaald kon worden en het begrootte bedrag aan de laagste minima geven bijvoorbeeld door middel van kerstpakketten. Dat was toch werkelijk van de zotte vond hij.

Lees verder
23 december 2006

Goed einde voor afgewezen eindejaarsmotie.

Gelukkig. Het goede doel is de winnaar geworden van de afgewezen motie eindejaarsdiner. Daar kunnen we als SP alleen maar vrede mee hebben deze dagen voor de kerst. Het is jammer dat we dit niet vooraf hadden kunnen regelen met de andere partijen en dat de motie per direct werd uitgelegd als een aanval op de andere partijen. Ook de aanval die op ons werd ingezet (ook via de plaatselijke krant) vonden wij niet fair. Maar goed, we hebben er in ieder geval van geleerd. De SP zal dan ook verder niet meer reageren op nieuwsberichten en beschouwd deze zaak als afgedaan.

Lees verder
20 december 2006

SP gefrustreerd ?

Deze kop staat boven een ingezonden brief van dhr. Schefferlie (fractievoorzitter PvdA Gorinchem) die is geplaatst in de Gorcumse Courant van 20 december 2006. Deze brief is onderaan dit artikel in te zien en/of te downloaden.

Lees verder
17 december 2006

Weekbrief 50 van de voorzitter van 11 t/m 16 december 2006

Het is een schot in de roos, het winterfestijn in de stad. Nadat het zaterdag droog was geworden, rond de opening, werd het steeds drukker op de ijsbaan. Om 20.15 uur stond er nog een rij om een kaartje te kopen, terwijl de ijsbaan normaal om 22.00 uur sluit. Zondag was het weer precies hetzelfde. Het kwam wat aarzelig op gang maar rond 12.00 uur was het gezellig druk en het werd steeds drukker. Veel ouders met kinderen die blij waren dat ze eindelijk eens konden schaatsen. Het werd steeds gezelliger.

Lees verder

Pagina's

U bent hier