h

Nieuws uit 2008

28 december 2008

Weekbrief 52 van de fractie over week 22 t/m 28 december 2008

Een weekbrief met een donkere rand. In wat voor de vredesweek moet doorgaan is deze donkere rand ontstaan door een plaatselijk - en een wereld drama. Op zaterdag de 27e is in Gorinchem een 37 jarige vrouw doodgestoken door haar 35 jarige partner. Ook is de strijd tussen Hamas en Israel in de Gaza weer zeer fel opgelaaid. Liefst bijna 300 doden zijn er nu al te betreuren.

Lees verder
21 december 2008

weekbrief 51 over week 15 t/m 21 december 2008

We naderen wat veel mensen de leukste tijd van het jaar vinden, de feestdagen. Kerstmis is volgende week al weer en oud en nieuw de week er op. De kinderen zijn vrij van school, veel werkende mensen hebben ook vrij. Ik ook voor het eerst in jaren ben ik met de kerst en oud en nieuw vrij, Even een weekje tijd voor wat rust en bezinning.

Lees verder
19 december 2008

Jongeren zijn prima

Woorden van soortgelijke strekking werden gezegd bij het Kerstontbijt aangeboden door Merewade en de Rotary. Het was de tweede keer dat deze beide organisaties voor ouderen en mensen met een minimum inkomen een kerstontbijt organiseerden. De leerlingen van Merewade aan de De Vries Robbéweg hadden alle zeilen bijgezet om het een echt feest te laten zijn in hun school.

Lees verder
19 december 2008

Hagenees wordt een echte Bliek.

Leuk en goed dat ook een Hagenees een echte Bliek geworden is.

Lees verder
19 december 2008

Gorinchem schenkt aan overvaren gezin woonark

Op 18 december stond in het AD Riverenland (helaas niet op Internet) een artikel over de gezonken woonark van Erik Ouwens en zijn dochter Deborah uit Velserbroek.

Lees verder
19 december 2008

Wilhelminalaan

Dhr. Schefferlie had tijdens de gemeenteraadsvergadering ook een vraag over de afwikkeling van de problemen rond de Wilhelminalaan. De voorzitter gaf aan de hij wacht op een uitnodiging vanuit de moskee om een keer tijdens het vrijdaggebed daar een verhaal te houden. Dhr. H. Shaaby, raadslid voor de PvdA zou daar voor zorgen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier