h

Nieuws uit 2012

19 december 2012

Wat u de fractie u toewenst voor 2013

De fractie wenst u heel veel toe voor 2013: Wij wensen dat het beter gaat met de economie, dat u uw werk niet kwijt zult raken, dat u allemaal een goede gezondheid zult genieten. . .

Lees verder
17 oktober 2012

Open Brief aan de directeur van Poort6

Deze week heeft de fractie van de SP in samenwerking met de fractie van Gorinchem Solidair een open brief geschreven aan dhr. Wiersema, directeur van Poort6 te Gorinchem. Deze brief is geschreven omdat er in Gorinchem een grote vraag is naar huurwoningen en wij merken dat het aanbod gering is en gering blijft. Je kunt dit checken op deze site. De afgelopen week waren er zelfs 89 belangstellenden voor een eengezinswoning in Gorinchem-Oost. Derhalve worden er 88 belangstellenden voor deze woning teleurgesteld !!!

Lees verder
12 oktober 2012

Bestemmingsplan Gorinchem Noord vragen en antwoorden

Vorige maand (september) heeft de SP fractie in samenwerking met Gorinchem Solidair vragen gesteld over de situatie betreffende het bestemmingsplan Gorinchem Noord. De vragen en nu ook de antwoorden vindt u hier.
Ook is door Stichting Groene Hart in een brief aan de provincie ingegaan op de uitspraak van de Raad van State over Gorinchem Noord. Deze reactie vindt u hier . Zij schrijven op pagina 4 het volgende:

Lees verder
12 september 2012

Bestemmingsplan Gorinchem Noord

Wellicht heeft u het via de plaatselijke pers al vernomen: de aanleg van het Industrieterrein Gorinchem Noord is een probleem voor de gemeente Gorinchem.De Raad van State heeft een negatieve uitspraak gedaan over de aanleg van dit voorgenomen industrieterrein. Het niet aanleggen van dit terrein kan voor de gemeente Gorinchem verstrekkende (financiele) gevolgen hebben. Door ons raadslid Eva Dansen zijn er al mondelinge vragen over gesteld. Door het raadslid Cees van der Roest van Gorinchem Solidair zijn er schriftelijke vragen gesteld.
Onderstaand de mondelinge- en schriftelijke vragen. Mocht er antwoord komen dan zullen wij de antwoorden uiteraard op deze site publiceren.

Lees verder
10 september 2012

kiezen of gokken ?

2 september 2012

Lolly campagne op maandagochtend bij NS station

02-09-2012 • 'We zuigen liever aan een lolly dan uit onze duim'

Lees verder

Pagina's

U bent hier