h

Nieuws uit 2023

28 september 2023

SP-ENQUÊTE OV VAN START

Foto: SP

De SP doet in Zuid-Holland een breed onderzoek naar de ervaringen van onze inwoners met het openbaar vervoer, daarvoor zijn we benieuwd naar jouw input!

Lees verder
2 juli 2023

Afscheid vervangend fractievoorzitter Aron Foppen

Foto: SP Gorinchem

Afgelopen donderdag nam de SP afscheid van vervangend fractievoorzitter en raadslid Aron Foppen. Aron was de afgelopen 8 maanden tijdelijk raadslid en fractievoorzitter namens onze partij. Diverse sprekers van verschillende partijen en de burgemeester spraken Aron toe tijdens zijn afscheid. Ons raadslid Ariën van Houwelingen sprak Aron toe met de woorden: “Het mag duidelijk zijn, politiek zit in je DNA net als verantwoordelijkheid nemen en dragen. Dat gaf mij ook vertrouwen … je nam verantwoordelijkheid en dat heb je voortreffelijk gedaan.”

Lees verder
2 juli 2023

Meer ruimte voor verenigingen!

Foto: SP Gorinchem

Samen voor een goed en gezond verenigingsleven in Gorinchem, daar staan wij als SP voor!

Lees verder
26 mei 2023

Onze nieuwe fractie-assistent

Foto: SP Gorinchem

Gisteren is onze nieuwe fractie-assistent Evelien Otto geïnstalleerd tijdens de raadsvergadering. Wij wensen haar veel succes toe in deze nieuwe rol.

Lees verder
5 mei 2023

Dodenherdenking

Foto: SP Gorinchem

Opdat we niet vergeten en ons blijven realiseren dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Onze fractie en afdeling legde bloemen bij het Gorkumse herdenkingsmonument.

Lees verder
1 mei 2023

De Dag van de Arbeid

Foto: SP

Vandaag is het de Dag van de Arbeid! Dit kennen wij niet alleen in Nederland, maar in een groot deel van de wereld is de Dag van de Arbeid een belangrijke dag. In veel landen is de Dag van de Arbeid een officiële, doorbetaalde feestdag. In Nederland is dit echter nog niet het geval. In België wordt de Dag van de Arbeid zelfs ‘Feest van de Arbeid’ genoemd!

Lees verder

Pagina's

U bent hier