h

Nieuws uit 2022

30 december 2022

Eindejaarsboodschap

Foto: SP

Dit jaar was voor onze lokale fractie en afdeling erg belangrijk. In deze eindejaarsboodschap blikt onze fractievoorzitter terug op 2022 en kijken we vooruit op aankomend jaar.

Lees verder
24 december 2022

Fijne feestdagen!

Foto: SP

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sociaal, solidair en gelukkig 2023!

Lees verder
11 december 2022

regioconferentie en het verkiezingsprogramma provinciale staten

Foto: SP

Tijdens de regioconferentie op 10 december is het verkiezingsprogramma voor de provinciale statenverkiezing besproken. De regioconferentie vond plaats in Alphen aan de Rijn. Onze afdeling was vertegenwoordigd door Lies van Aelst en Eva Dansen. Op deze conferentie is de kandidatenlijst voor aanstaande statenverkiezing vastgesteld. Wij wensen de kandidaten een goede aanloop naar de verkiezing toe!

Lees verder
26 november 2022

Asielopvang in Gorinchem

Foto: Ariën

Afgelopen donderdag besprak de gemeenteraad de asielopvang in Gorinchem. De verlenging van de opvang in het voormalig belastingkantoor was één van de belangrijkste onderwerpen binnen deze bespreking. Ons raadslid Ariën van Houwelingen hield over deze verlenging onderstaande speech:

Lees verder
14 augustus 2022

So You Think You Can Drag verkiezing

Foto: SP Gorinchem

Gisteren opende wethouder Eva Dansen de So You Think You Can Drag verkiezing. Namens onze fractie was Dieuwertje Stevens aanwezig. We zouden de organisatie willen bedanken voor het geslaagde evenement!

Lees verder
22 juli 2022

Overlast door openstaande bruggen

Afgelopen dinsdag was het tropisch warm in Gorinchem. Hierdoor gingen de Concordiabrug en de Langebrug niet meer dicht. Deze storing van de bruggen had grote gevolgen. Zo was er overlast voor de verkeersdeelnemers en het openbaar vervoer. Ook was de verbinding tussen het oosten en het westen van Gorinchem ernstig verstoort. Wie naar de andere kant van de stad wilde moest via de snelweg omrijden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier