h

Nieuws uit 2018

23 december 2018

SP doneert aan Serious Request

SP Gorinchem steunt de doelen van Serious Request en heeft daarom 100 euro gedoneerd.Serious Request reist dit jaar met 3 teams door Nederland en deed daarbij ook Gorinchem aan. SP Gorinchem wil de teams heel veel succes wensen met de laatste loodjes. En dat er een mooi bedrag opgehaald mag worden.

Lees verder
11 december 2018

Gorinchemse Lies van Aelst lijsttrekker SP Zuid-Holland!

Op 1 december 2018 is de kandidatenlijst van de SP voor de Provinciale Staten verkiezingen van Zuid-Holland van 2019 vastgesteld. Lies van Aelst (30) is op dit moment fractievoorzitter van de provinciale SP en zit sinds 2007 in de staten.

Lees verder
24 augustus 2018

Geen groepen uitsluiten van de Zomerfeesten

Uitsluiting van een genre en daarmee ook een bepaalde doelgroep, willen wij als SP niet.
Op het gebied van veiligheid heeft de burgemeester gelijk dat de ene muziekstroming meer aandacht vraagt dan de andere.
Dat is altijd zo geweest en is ook altijd opgelost. Met het evenementenbeleid moeten we terug naar de tekentafel.
Risico's moeten worden besproken en zo goed als dat kan worden voorkomen, maar de gemeente kan zich niet bemoeien met welk type muziek er wordt gespeeld of gedraaid.

Lees verder
6 mei 2018

SP Gorinchem aanwezig bij dodenherdenking

Foto: SP

Net als ieder jaar, was SP Gorinchem dit jaar aanwezig bij de dodenherdenking in de Grote Kerk en Buiten de Waterpoort. Dieuwertje Stevens (fractieassistent) en Eyup Güngor (gemeenteraadslid) legden een bloemstuk bij het monument.

Lees verder
29 maart 2018

Poort6. De schimmelwoningen en de reactie(s).

Nadat SP afgelopen donderdag 22 maart een meldpunt had geopend voor klachten met betrekking tot schimmelwoningen en achterstallig
woningonderhoud zijn al heel veel reacties gekomen.

Lees verder
22 maart 2018

SP opent meldpunt schimmelwoningen

Tijdens de campagne vertelden veel mensen de SP over de erbarmelijke staat van onderhoud van hun huurwoningen. Enkele voorbeelden: schimmel op de kozijnen, schimmel op de vloeren, slecht verfwerk, slechte isolatie, enkel glas en ga zo maar door. Onacceptabel wat de SP betreft!

Lees verder

Pagina's

U bent hier