h

Nieuws uit 2017

5 oktober 2017

Schriftelijke vragen sloop woningen Haarwijk

De SP-fractie heeft deze week haar zorgen geuit over de sloop van woningen in de Haarwijk. De fractie maakt zich vooral zorgen over de vraag 'waar moeten en kunnen deze mensen wonen' en 'zijn er wel genoeg goedkope huurwoningen in Gorinchem'. Ook maakt de fractie zich grote zorgen over dure scheefwoners, mensen die noodgedwongen in een veel te duur huis wonen. Hieronder kunt u alle vragen lezen: 

Lees verder
4 oktober 2017

Gorcumse SP steunt basisschoolleraren

Beste juffen en meesters,

Lees verder
28 september 2017

Lift bij het station: actievoeren helpt!

Het is een bekend dagelijks tafereel: scholieren die hun fiets van de trappen op het station afstuiteren, ouderen die met hun zware tas of rollator verbouwereerd naar de trap kijken en hopeloos om zich heen kijken ‘waar is dan toch die lift’? En natuurlijk ouders met kinderwagens die niet veilig de trap op en af kunnen.

Lees verder
24 augustus 2017

SP: verpats Eneco niet!

Net als in 2008 speelt de discussie over verkoop van publieke energieaandelen weer eens op. Verschillende gemeenten willen liever snel geld dan het publiek belang in publieke handen te houden. Het zal u weinig verrassen dat de SP hier geen voorstander van is, in tegendeel! De aandelen geven een vaste inkomstenbron voor de gemeente en het is belangrijk dit belang in publieke handen te houden.

Lees verder
18 augustus 2017

Eerste busrit buurtbus Lingewijk: komt u ook?

Foto: SP

Op verzoek van de SP zal de nieuwe buurtbus door de Lingewijk morgen voor de eerste keer rijden. Dit is natuurlijk een reden voor een klein feestje. De SP zal dan ook aanwezig zijn met taart. Komt u samen met ons een stukje taart eten op de komst van de nieuwe bus? 

Lees verder
1 augustus 2017

Gezocht: SP-volksvertegenwoordigers

Op straat, in de buurt en ook in de gemeenteraad: de SP zet zich in voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Samen met de Gorcummers die het aangaat.

Lees verder

Pagina's

U bent hier