h

Gezocht: SP-volksvertegenwoordigers

1 augustus 2017

Gezocht: SP-volksvertegenwoordigers

Op straat, in de buurt en ook in de gemeenteraad: de SP zet zich in voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Samen met de Gorcummers die het aangaat.

Meld je aan
De SP heeft in Gorinchem drie actieve volksvertegenwoordigers in de gemeenteraad. In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Dan willen we natuurlijk meer zetels winnen en we willen SP’ers die het vertrouwen van stemmers omzetten in hard werk voor een beter en mooier Gorinchem.

Wil je namens de SP in de nieuwe gemeenteraad of wil je de SP steunen op de lijst? Meld je dan aan. Je moet wel SP-lid zijn, in de gemeente Gorinchem wonen, en mee willen doen aan onze afdrachtregeling. Neem voor eind augustus contact op via gorinchem@sp.nl

Eerst meer weten?
Wil je eerst meer informatie? Dat kan via lvaelst@sp.nl of ceesvanderroest@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier