h

Gorinchemse Lies van Aelst lijsttrekker SP Zuid-Holland!

11 december 2018

Gorinchemse Lies van Aelst lijsttrekker SP Zuid-Holland!

Op 1 december 2018 is de kandidatenlijst van de SP voor de Provinciale Staten verkiezingen van Zuid-Holland van 2019 vastgesteld. Lies van Aelst (30) is op dit moment fractievoorzitter van de provinciale SP en zit sinds 2007 in de staten.


Regionaal heeft de provinciale SP zich de laatste jaren sterk gemaakt voor een lift op station Gorinchem, met succes! Ook pleitte de lokale en provinciale fracties samen voor buslijn 5 door de Lingewijk, tevens met succes! De komende jaren zet de fractie stevig in op veel meer sociale huisvesting, betaalbaarder en fijnmaziger vervoer en een schoner milieu.

Op de lijst staan tevens de Gorcummers Ariën van Houwelingen (plek 9) en fractievoorzitter Eva Dansen (plek 18). Daarmee is Gorinchem stevig vertegenwoordigd op de provinciale kieslijst waar 30 mensen op staan.

Reactie toevoegen

U bent hier