h

Afscheid vervangend fractievoorzitter Aron Foppen

2 juli 2023

Afscheid vervangend fractievoorzitter Aron Foppen

Foto: SP Gorinchem

Afgelopen donderdag nam de SP afscheid van vervangend fractievoorzitter en raadslid Aron Foppen. Aron was de afgelopen 8 maanden tijdelijk raadslid en fractievoorzitter namens onze partij. Diverse sprekers van verschillende partijen en de burgemeester spraken Aron toe tijdens zijn afscheid. Ons raadslid Ariën van Houwelingen sprak Aron toe met de woorden: “Het mag duidelijk zijn, politiek zit in je DNA net als verantwoordelijkheid nemen en dragen. Dat gaf mij ook vertrouwen … je nam verantwoordelijkheid en dat heb je voortreffelijk gedaan.”

Wij zouden Aron willen bedanken voor zijn warme, sociale en energieke inzet voor de SP en voor Gorinchem!

Reactie toevoegen

U bent hier