h

Aron Foppen

Ik ben Aron Foppen, geboren en getogen in Gorinchem. Ik ben 21 jaar oud en master student bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Dagelijks hou ik mijzelf dus bezig met bestuurlijke problemen in Nederland. 

Deze problemen zie ik in mijn omgeving helaas steeds meer terug. Op individueel niveau bijvoorbeeld, waar tieners niet het optimale onderwijs wordt aangeboden. Bijles kost immers veel geld. Geld wat een modaal gezin vaak niet zomaar heeft. Ook studenten hebben het zwaar in het onderwijssysteem. Sinds de afschaffing van basisbeurs is de financiële ongelijkheid onder de groep studenten flink gestegen. Om überhaupt te kunnen studeren zal men vaak aangewezen zijn op het openbaar vervoer. Helaas is dit vervoerstype niet zonder slag of stoot georganiseerd. Bussen komen niet opdagen, er worden verkeerde bedragen afgeschreven en meerdere buslijnen zijn verdwenen. 

Vanwege al deze problemen ben ik bij de SP gegaan. Een partij die staat voor solidariteit en eerlijkheid, een ideaal waar ik mijzelf als jongere hard voor wil maken.

U bent hier