h

Versterking van ons campagneteam!

19 december 2021

Versterking van ons campagneteam!

Foto: Furkan Tekir

Met enthousiasme presenteren wij het nieuwe lid van ons lokale campagneteam Furkan Tekir! Wij wensen hem veel energie toe bij het verwezenlijken van zijn idealen zoals betaalbare huurprijzen en een eerlijk systeem voor iedereen.

Wie is Furkan Tekir?

Ik ben Furkan, geboren en getogen bliek in het jaar 1998 en zit op de onderwijsassistenten opleiding. Ik houd van een gezonde levensstijl, hierom ben ik dagelijks bezig met sport en een gezonde voeding.  

Ik vind het fijn om in het bestuur te zitten. Dat blijkt uit mijn participatie in het verleden bij het jongeren platform, jongeren bestuur van de Turkse moskee en studenten ambassadeur op het DA Vinci College te Gorinchem. Ik vind Gorinchem een mooie vestingstad die het absoluut verdiend erkent te worden door UNESCO. Nu is het tijd om de vestingstad aantrekkelijker te maken!

Waarom kies ik voor SP?

Ik sta voor betaalbare woningen voor iedereen. De huurprijzen zijn torenhoog en worden alleen maar hoger, dit moet verlaagd worden!

Ieder kind verdiend een eerlijke kans om zich zelf te ontwikkelen, daarom mag studeren geen luxe meer zijn, maar een goed recht voor iedereen.

Naar mijn mening moet het eigen risico worden afgeschaft, omdat het niet betaalbaar is voor mensen met een lager inkomen, zo zie ik in mijn omgeving dat men niet durft medische zorg te krijgen uit angst voor de kosten.

Ik wil de stem zijn van de burgers die gedupeerd zijn door ons huidige systeem. Ik beschik over een extravert karakter die ik graag wil toepassen om onze stem te laten horen, daarom kies ik SP.

Reactie toevoegen

U bent hier