h

Gezocht: kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen!

9 september 2021

Gezocht: kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen!

Op 16 maart 2022 vinden er weer gemeenteraadsverkiezingen plaats. Dit betekent dat er SP`ers nodig zijn die volksvertegenwoordiger in de Gorinchemse gemeenteraad willen worden én mensen die graag wat lager op de lijst willen en op die manier de SP willen ondersteunen.

Heb je interesse om op de kandidatenlijst te staan voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022? Stuur dan een bericht naar gorinchem@sp.nl. Schroom ook niet als je nog niet zo lang lid bent, ook dan is je aanmelding van harte welkom! We nodigen ook nadrukkelijk kandidaten uit die op een onverkiesbare plaats, dus lager op de lijst, willen staan om te reageren.

De deadline voor aanmelding is 10 oktober 2021. Nadat we jouw mail hebben ontvangen zal de kandidatencommissie contact opnemen voor een gesprek. De kandidatencommissie zal naar aanleiding van de gesprekken een concept-kandidatenlijst samenstelling die vervolgens op een algemene ledenvergadering zal worden vastgesteld door de leden van de afdeling Gorinchem.

Twijfel je nog, of wil je eerst meer informatie? Stuur dan ook een mail naar gorinchem@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier