h

onvermoeibaar strijden voor mensen die onrecht werd aangedaan

15 juli 2021

onvermoeibaar strijden voor mensen die onrecht werd aangedaan

Foto: ANP

"Peter R. de Vries streed onvermoeibaar voor mensen die onrecht werd aangedaan. Het is nu aan ons om onverzettelijk de strijd te voeren tegen de misdaad, voor onze rechtsstaat." Lilian Marijnissen

Vandaag is een dagenlange angst werkelijkheid geworden. Een trieste dag voor Nederland. Dit is de reden waarom de SP niet aanwezig is tijdens de opening van het prachtige regenboogpad voor het gemeentehuis en het regenboogbankje bij Buiten de Waterpoort. Niet omdat we deze viering niet belangrijk vinden, maar omdat we vinden dat deze opening ook daadwerkelijk feestelijk moet zijn. Nu wordt de opening overschaduwd door nationale rouw. De SP is teleurgesteld in de houding van het college vanwege de keuze om de festiviteiten niet te verschuiven, maar we zijn wel in gedachten bij de LHBTIQ+ gemeenschap én bij de familie van Peter R. de Vries.

Reactie toevoegen

U bent hier