h

nog steeds strijdbaar voor een woning

9 maart 2021

nog steeds strijdbaar voor een woning

Foto: SP

In ons onvolprezen archief trof ik deze foto aan. Sadet Karabulut, Remi Poppe en ondergetekende zo’n tien jaar geleden in de bibliotheek van Gorinchem op een drukbezochte huurdersbijeenkomst.

De SP vond toen (en nu) dat er te weinig betaalbare woningen waren in Gorinchem, tien jaar later zijn het er nog minder want Poort6 heeft intussen zijn woningbezit in de uitverkoop gedaan. De marktwerking op zijn meest foute manier...  Want er zijn minder goedkope huurwoningen maar niet minder mensen die afhankelijk zijn van de corporatie voor een betaalbare woning. Ik stem op de SP omdat dat de partij is die op komt voor die mensen! U ook?

Met solidaire groet,
Eva Dansen
Fractievoorzitter SP Gorinchem

Reactie toevoegen

U bent hier