h

Gestrand in.... Gorinchem

5 maart 2021

Gestrand in.... Gorinchem

Foto: SP

Foto: SP

Nu we in Coronatijd geen actie kunnen voeren wil ik jullie herinneren aan een actie van 10 jaar geleden, ja echt waar 10 jaar! We voerden actie samen met het gehandicaptenplatform om station Gorinchem (beter) toegankelijk te maken voor reizigers met een handicap, reizigers met een wandelwagen en reizigers met zware bagage of een fiets. Het was een succesvolle actie, ProRail beloofde ons aan het werk te gaan met een tunnel.... 

Dat was 10 jaar geleden en nog steeds heb je met rolstoel, fiets of wandelwagen een serieus probleem als de trein op perron 2 stopt. De trappen zijn nauwelijks toegankelijk met een zware fiets, een wandelwagentje als niemand je helpt dragen en met een rolstoel moet je zelfs doorrijden naar station Arkel, minstens een half uur wachten en dan terugrijden naar Gorinchem. De SP vindt dit nog steeds een grof schandaal.... Dit moet anders in Gorinchem, veel meer moet anders en beter in Nederland, laat je stem niet verloren gaan!

Met strijdbare groet,

Eva Dansen
Fractievoorzitter SP Gorinchem

Reactie toevoegen

U bent hier