h

SP Gorinchem start op Woningsdag de petitie: Schrap de huurverhoging!

27 april 2020

SP Gorinchem start op Woningsdag de petitie: Schrap de huurverhoging!

Foto: SP Gorinchem

27 April viert Nederland geen koningsdag maar Woningsdag. Maar Woningsdag zou nog veel leuker zijn als iedereen een goede en betaalbare woning heeft. Overal in het land komen mensen vandaag in actie tegen de voorgestelde huurverhoging. Ook in Gorinchem wil de SP samen met huurders, woningzoekenden en bezorgde inwoners de politiek, de corperatie Poort6 en huurbazen oproepen deze verhoging te stoppen.

Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur. En velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel gezinnen in Nederland door de coronacrisis te maken krijgen met een terugval in inkomsten. Maar ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog.

Juist in deze crisistijd raakt een hogere huur veel gezinnen en gemeenschappen keihard. Daarom starten wij op Woningsdag deze petitie. Wij vragen dan ook iedereen, huurder of niet, die deze mening deelt op om steun uit te spreken en de petitie te tekenen.

Want het kan pas echt Woningsdag zijn als iedereen een goede en betaalbare
woning heeft.

Teken de petitie HIER!

Nog meer betekenen tegen de huurverhogingen in Nederland? Sluit je aan op: https://doemee.sp.nl/stop-de-huurverhoging

Reactie toevoegen

U bent hier