h

Gemeenteraadsvergadering 18 mei 2017

18 mei 2017

Gemeenteraadsvergadering 18 mei 2017

Even kort bijpraten....

De SP heeft vanavond aandacht gevraagd voor: 
-De gevolgen van de bezuinigingen vanuit het rijk bij de decentralisaties. De SP heeft aangegeven dat de decentralisaties gepaard gegaan zijn met een koude bezuiniging vanuit het rijk.Er is gevraagd of we in onze evaluaties ook kijken naar wat deze bezuinigingen veroorzaakt hebben en ten koste van wat dit gaat.
 
Wethouder Dansen heeft toegezegd samen met organisaties uit de gemeente te kijken of zij bij het rijk neer kunnen leggen welke effecten deze bezuinigingen gehad hebben op lokaal niveau. (dat moeten de organisaties natuurlijk ook wel willen)
 
-Ook heeft de SP kritisch gereageerd op de verbouwing van de raadszaal. Wij hebben gevraagd waarom nu en waarom zo`n kloof tussen inwoner en raadszaal. Ook is er aandacht gevraagd voor de toegankelijkheid voor minder validen. Hierover later meer.
 

Reactie toevoegen

U bent hier