h

Opvolging Nanine van Dalen

18 april 2017

Opvolging Nanine van Dalen

Foto: SP

Na het recente vertrek om persoonlijke redenen van fractievoorzitter Nanine van Dalen, heeft de SP Lies van Aelst bereid gevonden de hierdoor ontstane vacature te vervullen. Naar verwachting zal de beëdiging in de raadsvergadering van 20 april aanstaande plaatsvinden.

 

Lies van Aelst is 28 jaar, geboren in Gorinchem, historica en werkzaam bij de Wethoudersvereniging.  

 

Van Aelst is een ervaren politica. Sinds 2007 zit ze voor de SP in Provinciale Staten van Zuid-Holland, sinds 2015 als fractievoorzitter. Ook is ze al jaren organisatiesecretaris van de SP Gorinchem. De fractie krijgt daarmee een goede en deskundige opvolger.

 

Bij de verdeling van de taken binnen de fractie zal er voor worden gezorgd, dat er geen ongewenste “overlap” ontstaat met haar taken in Provinciale Staten.

 

Reactie toevoegen

U bent hier