h

leegstandsbeheer

26 juni 2015

leegstandsbeheer

Foto: SP

In het verleden zijn er projecten voor stadsvernieuwing opgezet, die uiteindelijk, door het veranderde beleid van politiek en woningcorporatie (voorlopig) niet zijn doorgaan. De betreffende woningen worden grotendeels bewoond door mensen met een tijdelijk huurcontract.

Tijdens de SP bijeenkomst op 12 februari jl. over “Huur te duur” ontmoette SP kamerlid Sadet Karbulit de directeur van Totaal Leegstandsbeheer, de heer Polati. Op zijn uitnodiging heeft ze onlangs een aantal van die projecten bezocht.

De SP voert actie tegen de rechteloosheid van “anti-kraak-bewoners”. Tijdens haar bezoek aan Gorinchem heeft SadetKarabut kunnen zien, dat het ook anders kan. Totaal Leegstandsbeheer respecteert de privacy van huurders. Zo komen zij niet binnen met een eigen sleutel, zoals andere leegstandsbeheerders wel doen. Ook investeert het bedrijf in de leefbaarheid van de buurt, door met de bewoners samen tuinen te onderhouden. Door gezamenlijke verantwoordelijkheid te dragen voor een buurt blijft het wonen schoner, veiliger en hebben bewoners onderling contact.

Reactie toevoegen

U bent hier