h

Doe mee met de verkiezingscampagne !

17 februari 2015

Doe mee met de verkiezingscampagne !

Over een maand mogen we alweer stemmen bij de verkiezing voor de Provinciale Staten. Dat is jouw kans om af te rekenen met dit kabinet! Wil je meedoen in de campagne? Geef je dan op, want er is genoeg te doen.

Op 18 maart mag Nederland stemmen op de kandidaten voor de Provinciale Staten. De provincie gaat over zaken zoals milieu, groen, wegen en openbaar vervoer. Onderwerpen die onze leefomgeving vormen. Daarnaast mogen de leden van de Provinciale Staten ook de leden van de Eerste Kamer kiezen. De Eerste Kamer die toetst wetten en kan ook wetten tegen houden. Zo werd de vrije artsenkeuze onlangs nog behouden met hulp van de acht-koppige SP fractie. Dus een stem op de SP op 18 maart is heel belangrijk!

In de verkiezingscampagne moeten we dat aan zo veel mogelijk mensen duidelijk maken. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Wil jij je steentje bijdragen door folders te verspreiden of bijvoorbeeld een verkiezingsbord te adopteren? Mail dan naar lvaelst@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier