h

Even voorstellen.... John Gilbert

9 maart 2014

Even voorstellen.... John Gilbert

Op onze kandidatenlijst staan ook kandidaten die minder vaak in de belangstelling staan. Wij stellen ze graag aan u voor.
 
Mijn naam is J.G. Nassier, mijn eerste voornaam is John, maar mijn roepnaam is Gilbert .Ik ben geboren te Paramaribo, hoofdstad van Suriname. Na het behalen van mijn vwo diploma ben ik gestart met de medische opleiding aan het MWI te Suriname. 
Echter vanwege de coupe in Suriname was ik helaas tot 'nood gedwongen om te vertrekken naar Nederland. Aldaar aan de katholieke universiteit te Nijmegen, heb ik mijn opleiding hervat, in Leiden mijn huisartsdiploma gehaald en als huisarts in Amsterdam Zuid oost ( de
Bijlmer) mijn carrière gestart. Na wat omzwervingen via Amstelveen en Halfweg tot slot in Gorinchem beland.
Inmiddels ben ik nu bijna 9 jaar werkzaam als solistische huisarts.
 
Door de recente crisis heb ik als huisarts aan den lijve ondervonden hoe oneerlijk onze maatschappij functioneert. Je kan dit accepteren, ermee leren leven of er iets aan proberen te doen.Mijn keuze is het laatste, de SP is dan de logische volgende stap.
 
Talent ontwikkelt zich alleen maar onder de juiste condities, mijn inbreng is om dit te stimuleren binnen de Gorkumse samenleving. Elk individu heeft een talent. Wij moeten naar een samenleving waarin uit elke individu het maximale  naar buiten kan worden gehaald , waarbij de sterksten de zwaarste lasten dragen zodat  wij de zwakkeren van onze samenleving ook een menswaardig bestaan kunnen bieden met rechten en plichten voor een
ieder.
 
Dus sympathiseren met de SP is de logische stap, alleen deze partij kan de mensen in de toekomst het beste dienen.

U bent hier