h

Een positieve zonnige campagnedag (met foto's)

9 maart 2014

Een positieve zonnige campagnedag (met foto's)

Waar we als SP in maart meestal in de sneeuw en kou campagne voeren, konden we afgelopen zaterdag genieten van een zonnige en warme dag. Versterkt met 7 mensen uit Alphen aan den Rijn voerden we campagne in de binnenstad en in de Lingewijk. 
Met doosjes busdropjes (dubbeldekkers) belden we aan
bij mensen in de Lingewijk, om te vertellen dat de SP zich ook na deze verkiezingen in zal blijven zetten voor een goede busverbinding in alle wijken, dus ook de Lingewijk. We voerden hier eerder actie voor met de
mensen uit de Lingewijk. De reacties van de mensen in de wijk waren zeer positief.
Een ander belangrijk punt in de Lingewijk is de kap van 165 bomen (zie eerder artikel op deze site) Lijsttrekker Eva Dansen: 'veel mensen in de Lingewijk maken zich zorgen om de bomen die misschien gekapt gaan worden, de SP zal zich tegen dit onzalige plan blijven verzetten.
 
In de binnenstad waren we aanwezig met een kraam, sponsjes en natuurlijk helium ballonnen. De ballonnen waren niet aan te slepen, mensen wilden ze sneller hebben dan we ze konden blazen. Ook hier kregen we veel positieve reacties. De mooiste reactie was misschien wel de mevrouw die naar ons toe kwam toen we in aan het pakken waren om even te zeggen dat ze vond dat we zulk goed werk doen.
 

 

U bent hier