h

Aanmelding bestuurskandidaten.

13 februari 2012

Aanmelding bestuurskandidaten.

Jaarlijks kiest de ledenvergadering de bestuursleden van onze afdeling. Dit jaar op dinsdag 13 maart 2012, de datum van de volgende ledenvergadering.
Alle leden van een afdeling kunnen zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie. Wie zich kandidaat stelt moet zich voor maandag 20 februari 2012 aanmelden. Gegevens om aan te melden vindt u onderaan dit inlegvel.
De algemene ledenvergadering bepaalt uit hoeveel bestuursleden het bestuur bestaat. Minimaal 5 bestuurders zijn vereist; nu hebben we 8 bestuursleden. Een plaats is voor de fractievoorzitter in de gemeenteraad. De vergadering kiest vervolgens de overige bestuursleden. De voorzitter en organisatiesecretaris worden in functie gekozen.

Heeft u belangstelling? Na aanmelding sturen wij een vragenformulier. Met dit vragenformulier kunt u informatie verschaffen voor de ledenvergadering. U kunt aangeven voor welke functie u zich kandidaat stelt, waarom u zich kandidaat stelt, welke kennis en ervaringen u heeft en wat u zelf nog van belang vindt om te melden.

De afdeling verwacht van bestuursleden inzet. Inzet bestaat uit een combinatie van activiteit en scholing. De SP organiseert veel scholingen die voor bestuursleden gratis zijn. U komt er niet alleen voor te staan.

U bent hier