h

weekbrief van de fractievoorzitter

13 november 2011

weekbrief van de fractievoorzitter

Soms heb ik het gevoel dat ik vaker aan de beurt dan anderen. . . Gelukkig schrijf ik met plezier mee aan dit weblog. Nadat ik zo juist een lang verhaal op de site heb gezet over de raadsvergadering is mijn inspiratie over de gemeenteraad even wat minder, ik wil het hebben over iets heel anders.

Wellicht bent u ons gisteren op straat tegen gekomen, wellicht hebt u een foldertje in uw bus gehad of wellicht het u er iets over in de krant gelezen, donderdag bent u welkom op onze avond over de Europese schuldencrisis. Oftewel, de Euro ligt op zijn kont en hoe moet het nu verder met ons en onze pensioenen???
Hierover gaan we donderdag a.s. met elkaar in discussie in gebouw De Heul. Paul Ulenbelt (Tweede Kamerlid voor de SP) zal; samen met onze partijsecetaris deze avond inleiden, dhet begint om 8 uur en de zaal is vanaf half acht open.
Mocht u heel graag willen komen maar hebt u geen vervoer bel dan even naar ons op (telefoonnummers elders op de site) we komen u graag halen en brengen u ook weer thuis.

Ik verheug me er op met SP leden en andere belangstellenden (de avond is voor iedereen toegankelijk) hierover in discussie te gaan, kom vooral!

Zo tot zover de reclame voor onszelf. Ik heb een lui weekeinde gehad, voor het eerst in maanden hoefde ik (behalve op straat folderen gisteren) bijna niets, nou ja nog even wat op de site zetten en mijn mail lezen en boodschappen doen, bijna niets dus! Geen begrotingsstukken lezen, geen moties voorbereiden met de rest van de fractie, morgenavond heb ik ook nog vrij!

Ik wens u een rustige week en hoop u te zien donderdag aanstaande in de Heul,

met hartelijke groet,
Eva Dansen

U bent hier