h

Nieuwsbrief van de fractievoorzitter

15 augustus 2011

Nieuwsbrief van de fractievoorzitter

De vakantie is weer over!
De kinderen gaan weer naar school, timmerdorp en de feestweek zijn voorbij, we gaan allemaal weer aan het werk. Ook de fractie van de SP. Maandagavond hebben we onze eerste fractievergadering van het nieuwe politieke jaar, we beginnen op tijd, dan zijn we warmgedraaid als de andere partijen weer beginnen.

Niet alleen gaan we deze week weer beginnen met vergaderen, onze eerste actie staat ook deze week al weer op stapel. We gaan naar de WSW Avelingen, hier over leest u later meer. Aanstaand weekeinde mag ik naar de SP universiteit, ik verheug me nu al op het bijzonder interessante programma!

Ook thuis komen er veranderingen, woensdag krijgt mijn gezin uitbreiding met twee kittens, bijna zeven weken zijn ze dan. Ben je uit de kleine kinderen begin je nog met jonge poesjes! Ik verheug me er erg op, een huis zonder katten is toch wel een beetje kaal. Ik ben heel benieuwd wat mijn tamme rat van ze zal vinden.

Genoeg te doen dus, als het nu ook nog eens zomer zou willen worden heb ik het prima naar mijn zin. Ik hoop dat u allemaal een fijne zomerperiode hebt gehad met hopelijk ook nog een beetje zon en niet alleen regen, de fractie gaat er ,net als u mag ik hopen, met frisse moed tegen aan.

met vriendelijke groet,
Eva Dansen

U bent hier