h

weten ambtenaren meer dan de wethouder?

16 januari 2011

weten ambtenaren meer dan de wethouder?

Zoals u in het stukje van Nanine over de raadsbijeenkomst hebt kunnen lezen heb ik vragen gesteld over de gladheidbestrijding. Hoewel ik deze netjes van te voren had opgestuurd moest de wethouder (Trix van der Torren) wel heel erg in haar papieren bladeren om het antwoord te vinden en dat terwijl het merendeel van vragen toch niet te moeilijk waren volgens mij.

Over mijn vragen over waarom er geen legitimatie was gevraagd bij het uitdelen van zout en sneeuwscheppen werd wat schamper gereageerd door de wethouder, daar deden zij niet aan. U begrijpt waarschijnlijk wel waarom ik dit gevraagd heb, de uitdeling is niet bepaald goed verlopen, mensen trokken elkaar scheppen en zout uit de handen omdat er veel meer vraag dan aanbod was.
U kunt zich voorstellen hoe verbaast ik was toen ik hoorde dat in de klankbordgroep Binnenstad hele andere geluiden waren over het uitdelen dan vanuit de gemeente. Namelijk dat die uitdeling inderdaad niet goed verlopen was en dat ze volgend jaar om legitimaties zouden vragen!

Wat moet mijn conclusie hierover nu zijn? Zijn de ambtenaren slimmer dan de wethouder? Of wist de wethouder niet waarover ik het had?

Met vriendelijke groet,
Eva Dansen

U bent hier