h

Gorinchem wordt wakker maar heeft nog zand in de ogen.

19 oktober 2010

Gorinchem wordt wakker maar heeft nog zand in de ogen.

Gelukkig ook in Gorinchem worden de politici wakker als het gaat om de gevolgen van het in de afgelopen jaren gevolgde grondbeleid.
Maar het zand zit nog steeds in de ogen, goed gekeken wordt er nog namelijk steeds niet.

Er wordt namelijk door de politici vertwijfeld om zich heen gekeken. "Wat moeten we doen ?", "Wie helpt ons?" zijn de geslaakte kreten. Niet het feit dat men jarenlang geslapen heeft wordt genoemd. Nee, het is allemaal te moeilijk. Stop dan met de poltiek dames en heren, als u zichzelf niet capabel vindt.

En als dhr. Schefferlie zegt dat We bewust naief zijn geweest, spreekt hij toch echt niet namens de raad. De SP heeft al zeer lang commentaar gehad op het grondbeleid van de gemeente Gorinchem Klik hier en hier

Een voorbeeld van de gevolgen voor Gorinchem? Klik hier

U bent hier