h

Grote Iftar in het Da Vinci.

10 september 2010

Grote Iftar in het Da Vinci.

Afgelopen zaterdag was de grote iftar, het breken van het vasten aan het einde van een dag van de ramadan, in de aula van het Da Vinci College. Eva en ik waren ook aanwezig. Dit jaar was de avond door de Turkse en Marokkaanse gemeenschap samen georganiseerd.

Het was een vol programma met zang, cabaret, gebed, de onvermijdelijke toespraken en zelfs een wervelende derwisj. Heel knap zoals die laatste ronddraaide in zijn mooi opbollende witte gewaad.
Het gezelschap was heel gemengd en de hele zaal was vol. Leuk om in een dergelijke gezellige sfeer met zijn allen te genieten van wat er allemaal aangeboden werd en, na het ondergaan van de zon, ook het lekkere eten. Deze samenwerking is mij in ieder geval goed bevallen en ik kijk uit naar volgend jaar.

Nanine van Dalen

U bent hier