h

vierde weekbrief van het bestuur

12 juli 2010

vierde weekbrief van het bestuur

Inmiddels hebben we het zomerreces bereikt, iets waar veel mensen denk ik erg naar uit hebben gekeken. Maar ik zie het reces juist als de kans om dingen waar ik eerder geen tijd voor had weer eens op te pakken. Dan bedoel ik niet alleen de vele boeken die ik het hele jaar door optimistisch aanschaf en pas in de zomer kan lezen, maar ook een hoop politieke zaken. Dit is het moment voor onderzoek en werkbezoeken!

Maar er is ook een groep mensen die het deze zomer zeer druk zal hebben, namelijk de kandidatencommissie van de Statenfractie! De kandidaatstelling is kortgeleden geopend en ook u kunt zich kandidaat stellen! De SP heeft overal mensen nodig, ook in de provincie, u kunt hier uw bijdrage aan leveren. Heeft u interesse? Op deze website kunt u alle informatie vinden: https://zuidholland.sp.nl/kandidaat.shtml.

Is er iets in Gorinchem of in de Provincie Zuid-Holland waarvan u vind dat de SP het echt moet zien of er echt mee aan de slag moet? Dan horen wij dit graag van u!

Lies van Aelst

U bent hier