h

Buurten in de binnenstad

7 juni 2010

Buurten in de binnenstad

Afgelopen vrijdag en vandaag heeft SP Gorinchem gebuurt in de binnenstad. Gewapend met Sponsjes en de SP verkiezingskrant gingen fractievoorzitter Eva Dansen, lijstduwer Lies van Aelst en Jeroen Wintershoven de binnenstad in om bij mensen aan te bellen. ‘Het is leuker en persoonlijker om bij mensen aan te bellen en de verkiezingsfolder zelf aan mensen te overhandigen’ aldus Eva Dansen.

Buurten 2010

Mensen reageerden verrast en positief op het feit dat een politieke partij de moeite neemt om aan te bellen en met je in discussie te gaan. ‘Zelfs mensen die zeiden niet op de SP te gaan stemmen, stelden het op prijs dat we aan de deur kwamen!’ Aldus Lies van Aelst.

Vandaag hebben we het laatste hoekje binnenstad gefolderd met de laatste dag kaart, na de verkiezingen zullen we natuurlijk in verschillende wijken blijven buurten en folderen!

U bent hier