h

Weekbrief van het bestuur

16 mei 2010

Weekbrief van het bestuur

De afgelopen week zijn de campagneactiviteiten afgelast vanwege de vliegtuigramp van afgelopen woensdag, uit respect voor de slachtoffers.
De Gorinchemse SP heeft dus ook geen publieke campagneactiviteiten gehad. Natuurlijk hadden we onze posters al eerder op de borden hangen, de zichtbaarheid is de hele week dus goed geweest op de behoorlijk lege borden!

De komende week zit wel vol met campagneactiviteiten, we gaan in met ROOD een jongerenkrant uitdelen op het station en beginnen met de verspreiding van ons verkiezingsmateriaal in de stad en omgeving. Vandaag hebben de meeste leden die folders verspreiden in hun omgeving, de kranten ontvangen en kunnen ze hiermee aan de slag! Natuurlijk gaan we ook verder met plakken en zullen er steeds meer posters verschijnen achter ramen van onze leden en sympathisanten.

In de Provinciale Staten ging alles natuurlijk wel door, en hebben we woensdag een vergadering gehad over mobiliteit, met goed nieuws. De SP heeft zowel in de provincie als in de Gorinchemse gemeenteraad meerdere keren aandacht gevraagd voor het Gorinchemse veer en de subsidie die deze nodig had, ook deze keer kwam het weer ter sprake. Het provinciebestuur gaat er vanuit een goede subsidieaanvraag in behandeling te kunnen nemen voor de zomer!

Heeft u ook interesse in een poster voor op uw raam? Of heeft u een tuin waarin een SP bord zou kunnen staan? Laat het weten, dan zorgen wij er voor dat u deze krijgt!

Hartelijke groet

Lies

Lies van Aelst
Organisatiesecretaris

U bent hier