h

Nieuwe wethouder Van der Torren onderscheiden.

20 april 2010

Nieuwe wethouder Van der Torren onderscheiden.

Vanavond voor Trix van der Torren een bijzondere avond. Voor de VVD in het college als wethouder en ook nog eens koninklijk onderscheiden.

De SP feliciteert mw. Van der Torren met beide zaken.

Over het nieuwe college verwijzen we naar` andere (nog te verschijnen) artikelen op deze site. Voor de koninklijke onderscheiding verwijzen we naar onderstaand artikel (met dank aan de gemeente Gorinchem).

Ze kreeg de onderscheiding , Lid in de Orde van Oranje-Nassau, voor een lange reeks van verdiensten op het gebied van de politiek. Het bijzondere onderscheidingsteken kreeg zij door haar echtgenoot opgespeld.

Het leven van mevrouw Van der Torren staat al jarenlang in het teken van de politiek. Op 14 april 1998 werd ze gemeenteraadslid van de VVD waarvoor zij 2 hele raadsperiodes gediend heeft. De derde raadsperiode van 2006 tot 2010 is mevrouw Van der Torren fractievoorzitter geworden van de VVD.

De interesse van mevrouw Van der Torren reikt verder dan alleen de gemeentepolitiek. Zo is zij, vanaf de oprichting op 13 februari 2003, bestuurslid van de stichting Vrienden van de Grote Kerk te Gorinchem.

Voor de VVD in het algemeen en voor de afdeling Gorinchem in het bijzonder heeft decorandus een lange reeks van verdiensten op het gebied van de politiek.

Zij onderscheidt zich door haar niet aflatende inzet en enthousiasme.
Door haar ruime bestuurlijke ervaring is zij van onschatbare waarde voor genoemde organisatie en zal zij in de nieuwe raadsperiode zitting nemen als wethouder voor de VVD.

U bent hier