h

Verkiezingspropaganda?

24 maart 2010

Verkiezingspropaganda?

Vandaag wordt in de Gorcumse Courant door het Bijtertje aan de SP een vraag gesteld. Bijtertje Matthijs vraagt zich af waarom de immer kritische SP site zwijgt over het wegkapen van het verkiezingsitem van de oppositie " de bestuurscultuur van Gorinchem".

Best Bijtertje daar kunnen we kort over zijn.

Als de PvdA samen met de VVD vindt dat dit verkiezingsitem van de oppositie zoals jij het noemt "doodleuk in het coalitie programma verwerkt" wordt, kunnen we alleen maar wachten wat daar dan van terechtkomt.

We kunnen toch vooraf nog niet zeggen dan we hier tegen- of voor zijn als we nog niet weten wat zij daar mee bedoelen? Het is toch al heel wat Bijtertje, dat nu ook deze twee partijen, die het college van B&W altijd steunden, het met de oppositie eens zijn dat in Gorinchem een bestuurscultuur heerst die laten we het dan maar eens vriendelijke zeggen verbetering behoeft? .

Daarnaast wachten wij het coalitieprogramma maar meer nog de daden van deze beoogde coalitie af. Ook zijn wij benieuwd naar de creatieve oplossingen in het coalitieprogramma die D66 heeft beloofd, een belofte die werd gedaan in het verkiezingsdebat van 1 maart jl. onder jouw leiding Bijtertje. Eens kijken naar hun creatieve oplossing voor de stilgevallen woningverkoop in Gorinchem.

Ons rest niets anders dan bescheidenheid, gezien de voor ons zeer teleurstellende verkiezingsuitslag.
De Gorcumse kiezer heeft de SP niet beloond, dus een maandje rust en bijkomen mag toch zeker wel, beste Matthijs?.

Maar wij doen je ook een belofte Bijtertje.

Het even "rustig" wachten is alleen beperkt tot deze maand !

U bent hier