h

Beter opletten Renate

28 februari 2010

Beter opletten Renate

Wat lezen we nu toch weer in de Blogspot van Renate van Maaren, nummer 2 op de CDA lijst in Gorinchem? Zullen we het dan maar vriendelijk zeggen " beter opletten Renate".

Citaat uit blogbericht.
Het is altijd verrassend om het lokale nieuws te lezen. Zeker nu, in verkiezingstijd, de ene partij probeert zich boven de andere te profileren. In de krant stond dat de SP niet wil bezuinigen op het aantal rolstoelen bij de verzorgingstehuizen i.v.m. deelname aan de vierdaagse.
Een nobele gedachte, maar bezuinigd moet er gaan worden en dan verkies ik goede zorg aan het bed boven het behoud van mogelijke deelname aan de vierdaagse!

Einde citaat

Reactie SP
Zolang mw. Van Maaren de gedachte heeft dat de rolstoelpool alleen van invloed is op de Avondvierdaagse, kunnen we verdere discussie natuurlijk wel vergeten.

Citaat uit blogbericht
Bij dezelfde partij werd tevens een voorstel gedaan om flink te korten in uitgaven op, of het mogelijk afschaffen van de jaarlijkse evenementen als het winterfestijn, de zomerfeesten, etc.. Onbegrijpelijk! Gorinchem heeft een regionale functie en wil deze ook behouden. Dit gaat gepaard met het organiseren van onder andere de bovengenoemde evenementen. Niet alleen voor het plezier van de duizenden en duizenden inwoners binnen en rondom Gorinchem, maar ook vanwege de opbrengsten die het genereert voor onze ondernemers!
Einde citaat

Reactie SP
Mw. Van Maaren citeert schijnbaar graag uit de plaatselijke krant Stad Gorinchem. In de Stad Gorinchem is een verkeerd citaat opgenomen. De SP is absoluut niet van mening dat er bezuinigd moet worden op het winterfestijn. De fractie van GroenLinks deed dit door hen met argumenten ondersteunde voorstel. Door de grote problemen tijdens deze laatste gemeenteraadsvergadering is dit verkeerd overgenomen door Stad Gorinchem. Daarnaast is het Zomerfeest niet genoemd.Dus mw. Van Maaren u schrijft onwaarheden.

U bent hier