h

Ik wens u een goed 2010!

3 januari 2010

Ik wens u een goed 2010!

Goede wensen voor het jaar 2010. Daar kun je je van alles bij voorstellen. Ik wens u, de lezer van deze weekbrief, in ieder geval een goede gezondheid en veel geluk. Ik wens u en iedereen betere tijden en zo min mogelijk bezuinigingen en bij voorkeur wat geld in de knip, ook voor de leuke dingen.

Ik wens ook dingen voor Gorinchem en de Gorinchemmers. . .
Ik wens vooral een fatsoenlijk bestuur voor deze stad, een bestuur wat rekening houdt met de mening van u, van ons, van allemaal.
Ik wens iedereen een goed en betaalbaar huis en ik wens u een woningbouwcorporatie toe die daarvoor gaat zorgen.
Ik wens u goede en professionele zorg en een zorgaanbieder in Gorinchem die daarvoor zorgt.
Ik wens u goede behuizing voor de school van uw kinderen en hoop dat die er snel zal zijn voor alle kinderen in Gorinchem.
Ik wens u buurthuizen, atletiekbanen ik wens u een sociaal en leefbaar Gorinchem.

Ik wens ook dingen voor de SP Gorinchem. . .
Ik wens dat de fractie genoeg stemmen krijgt om een nog groter verschil te maken in Gorinchem. Goede mensen voor in de fractie daarvoor hoef ik niet te wensen, die hebben we al. Ik hoef ook niet te wensen dat de SPers in de raad hun best zullen doen want dat doen ze ook al.

Wat blijft er dan nog te wensen over? Veel in Gorinchem, heel veel. Wat ik u allemaal nog meer wens in Gorinchem staat in ons verkiezingsprogramma en alles wat daarin staat wens ik u van harte toe!
Hier willen wij het komende jaar maar ook de volgende vier jaar blijven werken. Daar hebben wij u bij nodig. Ik wens dat u vertrouwen in ons blijft hebben en dat u op ons zult stemmen in dit verkiezingsjaar. Want Gorinchem heeft de SP nodig, ook in 2010!

met vriendelijke groet,

Eva Dansen

Eva Dansen

U bent hier