h

Gemeente Gorinchem heeft nieuwe site + update

12 januari 2010

Gemeente Gorinchem heeft nieuwe site + update

Binnen 24 uur zijn de foutjes op 1 na (dat is geen foutje) die genoemd werden op deze site en te vinden waren op de nieuwe site van de gemeente Gorinchem opgelost. Dat is een zeer goed stuk werk.

Overigens jammer dat men de foutjes opvatte als kritiek. Tegen kritiek en tegen humor (zo was het bedoeld aangezien wij niet hebben gekeken naar "diepere" inhoud) moet je kunnen als je ambtenaar bent lijkt ons. Trouwens ook opvallend is het hoe goed de SP site gelezen wordt door o.a. de gemeenteambtenaren. Allemaal in eigen tijd aangezien de eerste berichten op onze site gisteren pas rond 18.00 uur verschenen. Overigens: mochten we iemand hebben gedemotiveerd door ons commentaar, Onze excuses hiervoor.

Nieuws + de update.

Vandaag (11 januari) is de nieuwe site van de gemeente Gorinchem in de lucht gegaan. Een nieuwe site, die overzichtelijker, klantvriendelijker en veel meer mogelijkheden tot contact met de gemeente moet bieden. Op het eerste oog is dit allemaal gerealiseerd, maar toch zullen wij het eens gaan onderzoeken. U ook?

Klik dan hier of zoals altijd is ook de gemeente in onze rechter kolom te vinden.
Foutjes....? De eerste resultaten.

Foutje 1. Raadslid Van Andel en Van der Roest missen in de gemeenteraadsleden lijst. Opgelost binnen 24 uur.

Foutje 2. Raadslid Chaaby heeft geen voornaam. Opgelost binnen 24 uur.

Foutje 3, Links naar politieke partijen worden niet genoemd of zijn er niet. Opgelost binnen 24 uur.

Foutje 4. Parkeren in de binnenstad kost voor de 1e bewoner 500 en voor de 2e bewoner 100 euro. Naar de mening van de SP is dit voor de eerste bewoner een factor 10 te hoog. Opgelost binnen 24 uur.

Foutje 5. Wethouder Akkerman is niet meer van de SGP maar van de ChristenUnie. Opgelost binnen 24 uur.

Foutje 6. Stadsbelang / Leefbaar Gorinchem is veranderd in Stadsbelang. Op de site van de gemeente niet aangepast. Wordt ook niet aangepast. Sradsbelang / Leefbaar Gorinchem heeft in maart 2006 meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen. Die naam is geldig voor de gemeente Gorinchem en niet de tussentijdse veranderde naam.

U bent hier