h

Nieuwjaarsreceptie Gemeente en Poort6

28 december 2009

Nieuwjaarsreceptie Gemeente en Poort6

Op 4 januari 2010 zal de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Gorinchem worden gehouden. Een nieuwjaarsreceptie die wederom samen met Poort6 wordt georganiseerd en gehouden wordt in het stadhuis van Gorinchem.

U zult dit jaar de SP fractieleden echter niet aantreffen tijdens deze receptie. Niet omdat wij u en anderen geen gezond en gelukkig 2010 zouden willen toewensen. Integendeel, wij wensen u allen een geweldig 2010. Maar de SP fractie heeft besloten niet aanwezig te zijn op deze bijeenkomst omdat wij niet meer (te) vriendschappelijk om wensen te gaan met Poort6. U weet het vast nog wel, Poort6, de organisatie die de gemeente Gorinchem (ons dus) opeens liet zitten met de brede scholen in Gorinchem. Zij stapten, zonder dat wij als gemeenteraad ooit een schriftelijke opzegging te zien hebben gekregen, plotsklaps uit het samenwerkingsverband. Dat kunnen we niet vriendschappelijk zelfs onfatsoenlijk en niet volgens afspraak noemen en vandaar dat wij als SP fractie deze keer de nieuwjaarsreceptie niet zullen bezoeken. Dat het gemeentebestuur van Gorinchem dit allemaal laat gebeuren en dan ook nog alsof er niets aan de hand is samen met Poort6 een nieuwjaarsreceptie gaat organiseren dat moeten zij weten, maar dat is niet ons feestje !

Vandaag 28 december 2008 zijn dit nog de internetpagina's van het Gildenplein. (foto's vergroten door te klikken met muis).
Klik hier op de internetpagina van Poort 6, waarin nog lovend wordt gesproken over de brede scholen (maar ze stapten er dus wel uit!). En klik hier op de "Partnerspagina van het Gildenplein" met partner Palissade en hier op de internetpagina van het Gildenplein zelf, waar nog steeds wordt geschreven over de grote inbreng van Palissade, en de intensieve samenwerking van Palissade met de gemeente Gorinchem.

Zoals u ziet wel mooie woorden op websites, maar aanpassen aan de realiteit van vandaag de dag? Dat is schijnbaar teveel moeite.

U bent hier