h

Minister van der Laan bij de Bruggenbouwers

29 december 2009

Minister van der Laan bij de Bruggenbouwers

Minister Eberhard van der Laan voor Wonen, Wijken en Integratie zal de eerstvolgende bijeenkomst van de Bruggenbouwers bijwonen. Deze avond zal worden gehouden op woensdag 20 januari. De vraag van deze avond zal zijn: “Waarom keren de burgers zich af van de politiek en wat is daar aan te doen?” Hij zal een korte inleiding houden over deze vragen. De a.s. gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010 zijn de aanleiding voor dit thema.

Op 29 juni 2009 hebben de Bruggenbouwers Gerard Broekman (SP raadslid) en Ibrahim Elmaci (CDA raadslid) een dag meegelopen met Minister van der Laan. Tijdens deze dag heeft de minister aangegeven dat hij wel eens een bijeenkomst van de Bruggenbouwers wilde meemaken. Op de vraag of hij dan in januari zou willen komen heeft hij positief geantwoord. Als er geen grote problemen met het kabinet gaan optreden zal hij van 20.00 tot 21.00 uur aanwezig zijn.

Het gemeentebestuur van Gorinchem heeft voor deze bijeenkomst het stadhuis beschikbaar gesteld. Iedereen is welkom aan de discussie deel te nemen. Kees van Willigen zal, als gewoonlijk, de avond leiden die om 19.30 uur zal beginnen.
De avond zal eindigen rond 22.00 uur.

U bent hier