h

College geeft " onvolkomenheid " toe inzake Warme Hand

28 oktober 2009

College geeft " onvolkomenheid " toe inzake Warme Hand

Een raadselachtige kop boven dit artikel, we geven het toe. Het lijkt een kop uit een Pietje Bel verhaal. Maar zoals u op deze site heeft kunnen lezen is de voltallige oppositie in actie gekomen tegen o.a. de garantiestelling van 1.3 miljoen euro voor de aankoop - en de verbouw van het Pand Zusterstraat 19 door " de Warme Hand b.v." . Gisteravond vonden alle gemeenteraadsleden op hun tafel in de raadzaal onderstaand schrijven van het college van B&W.

En wat blijkt? Een drietal zinnen uit deze informatiebrief.

- " en willen wij u informeren over (nieuwe) informatie vanuit het gemeentelijk treasurystatuut welke heden tot een ander inzicht bij het college leidt".
- " dat betekent dat de door ons college vastgestelde en gevolgde procedure niet correct is. Wij zijn ons bewust geworden van deze onvolkomenheid.
Het college had u moeten voorstellen de Warme Hand als derde partij aan te merken".
- " Het college heeft de garantstelling aan de Warme Hand reeds verstrekt" .

Door de oppositie is verzocht om dit onderwerp naast het onderwerp van de No Risk regeling (daarover ontvangen we vandaag ook nog bericht) op de agenda van de gemeenteraadsvergadering van donderdag 29 oktober te plaatsen. De oppositie zal dan reageren op deze brief.

Hier de informatiebrief van het college van B&W.

U bent hier