h

Discussiebijeenkomst: ‘Hoe (on)veilig is de Haarwijk?’

25 oktober 2008

Discussiebijeenkomst: ‘Hoe (on)veilig is de Haarwijk?’

Op maandag 27 oktober organiseert het Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland, SMN, voor buurtbewoners, gemeente, politie en sociaal werkers een discussiebijeenkomst over de (on)veiligheid in de Haarwijk.

Aanleiding voor deze bijeenkomst zijn de recente gebeurtenissen zoals de overlast van sommige jongeren en het belagen van het brandweerpersoneel. Met buurtbewoners, jongeren, bestuurders en andere verantwoordelijken voor leefbaarheid en veiligheid in Gorinchem willen wij de temperatuur van de Haarwijk opmeten. Op deze bijeenkomst gaan we op zoek naar antwoorden, maar vooral ook naar concrete oplossingen. Wilt u meepraten en met ons op zoek gaan naar oplossingen kom dan 27 oktober naar ’t Huys van Breughel.

Aanmelding

De discussiebijeenkomst vindt plaats op maandagavond 27 oktober van 20.00-22.00 uur in ’t Huys van Breughel in Gorinchem, Knipsteeg 13.
U kunt zich aanmelden door voor 26 oktober door een e-mail te sturen maar info@smnnet.nl. Vermeld daarin s.v.p. uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel de organisatie die u vertegenwoordigt.
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. De bijeenkomst heeft een besloten karakter en is bedoeld voor Gorcumse organisaties en inwoners.

U bent hier