h

Waardering voor Gorinchem Presenteert

9 november 2007

Waardering voor Gorinchem Presenteert

Het is maar voor weinig Gorcumers weggelegd; met naam en toenaam genoemd worden tijdens de begrotingsraad. Het werd een lange dag voor gemeenteraadsleden en anderen op donderdag 8 november. Er was immers veel te bespreken. "

Maar tijdens deze begrotingsraad, waar het toch veelal over geld gaat, nam een van de sprekers ineens de tijd om zijn waardering uit te spreken voor de werkzaamheden van de hoofdredacteur van deze Internetkrant. Cees vd. Roest (CDA) zei hierover het volgende: "Nu ik het toch over Internet heb wil ik, namens de CDA-fractie, waardering uitspreken voor het werk van de heer Dries de Swart, een burger die kans ziet om de website -Gorinchem Presenteert- in te vullen en in de lucht te houden." Diverse raadsleden droegen daarbij eveneens hun goedkeuring weg.

Dries de Swart    gorinchem-presenteert.nl
Dries de Swart www.gorinchem-presenteert.nl

De hoofdredacteur zelf is zeer verguld met deze uitspraak en laat weten deze erg op prijs te stellen, maar...zo vult hij aan: "De Internetkrant Gorinchem Presenteert is dan misschien wel een soort eenmansbedrijf, het zou echter niet mogelijk zijn zonder de hulp van een aantal vrijwilligers. Het zijn zij die mij ondersteunen met artikelen, foto's en tips." En hij besluit: "De waardering geldt dus ook voor hen."

Alhoewel de SP ook tijdens de begrotingsraad de heer Van der Roest bijviel. Nogmaals de waardering voor de Internetsite van Gorinchem-Presenteert.nl.

U bent hier