h

Gratis en bijna gratis openbaar vervoer in- en om Gorinchem in juli en augustus

7 juli 2007

Gratis en bijna gratis openbaar vervoer in- en om Gorinchem in juli en augustus

Nee, wees gerust de SP site wordt geen reclame-site. Maar toch kunnen we het niet nalaten om u te wijzen op de mogelijkheden van gratis en bijna gratis openbaar vervoer in- en om Gorinchem. U weet dat de SP een pleitbezorger is voor het gebruik van het Openbaar Vervoer, vandaar deze reclame voor het Openbaar Vervoer..

Hieronder de mogelijkheden:

Gatis openbaar vervoer op zondagen in juli en augustus

Om het gebruik van het openbaar vervoer in het DAV-gebied (Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden) onder niet- of niet frequente reizigers te stimuleren en extra onder de aandacht te brengen biedt Arriva op bepaalde dagen gratis openbaar vervoer aan. Zo kunnen mensen het openbaar vervoer zelf uit proberen en de voordelen en het gemak zelf ervaren. Het gratis OV bij Arriva geldt voor alle buslijnen op Nieuwjaarsdag, de paasdagen, Pinksteren, de kerstdagen en alle zondagen in de maanden juli en augustus.

Vakantievoordeel Arriva treinen op de Merwede-Lingelijn

Deze zomer reist u in de maanden juli en augustus iedere dag met 40% korting in de Arriva treinen tussen Geldermalsen en Dordrecht. Het voordeel is op maandag tot en met vrijdag na 9 uur ’s ochtends geldig en in het weekend de hele dag.


En nog een derde actie:

In Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden kan iedereen iedere dag voor €1,- in de bus stappen! Reizigers kunnen binnen de gemeentegrenzen en de geldigheidsduur van het kaartje ook onbeperkt overstappen. Het kaartje is op maandag tot en met vrijdag na 09.00 uur ‘s ochtends geldig en in het weekend de hele dag. Tijdens de zomerdienstregeling is het kaartje ook op werkdagen vóór 09.00 uur te koop.

U bent hier