h

SP kiest nieuwe afdelingsvoorzitter

30 januari 2007

SP kiest nieuwe afdelingsvoorzitter

Tijdens de ledenvergadering die werd gehouden op 29 januari heeft de SP afdeling Gorinchem Theo Voorspuij (50) gekozen als nieuwe voorzitter van de afdeling Gorinchem. De afdeling Gorinchem is jarenlang geleid door Gerard Broekman die zich niet herkiesbaar had gesteld voor een nieuwe termijn.

Het bestuur van de afdeling is erg tevreden met de nieuwe voorzitter die naast veel verenigingservaring, bestuurslidslid geweest van de Gorcumse Damclub en enkele jaren voorzitter van de Gorcumse Schaakclub, ook veel enthousiasme meebrengt om de sterk groeiende afdeling te gaan leiden.

Ook aftredend en niet herkiesbaar was Jan van der Lee, jarenlang algemeen bestuurslid van de SP. Het bestuur wil Gerard en Jan danken voor hun jarenlange belangeloze inzet voor de afdeling.

Er zijn nog meer nieuwe bestuursleden gekozen die avond, Robbin Hettinga (23) en Stef Swaters (16) maken vanaf 29 januari deel uit van het bestuur van de SP afdeling Gorinchem.

Klik voor een volledig overzicht van het bestuur op de linkerbutton.

U bent hier