h

Een weblog voor bezoekers is wenselijk

1 januari 2007

Een weblog voor bezoekers is wenselijk

In februari en maart 2006 was deze site voorzien van een weblog voor bezoekers.

Bezoekers konden in die tijd hun mening geven op / over deze site en alle zaken die te maken hadden met de politiek in Gorinchem. Na deze maanden hebben wij besloten om deze weblog vanwege een te gering aantal reacties te sluiten. In de afgelopen maand werd er meerdere keren gevraagd om de weblog terug te laten komen. De webmaster van deze site is de mening toegedaan dat in Gorinchem er te weinig belangstelling is om een weblog voor bezoekers zinvol te handhaven. Hij verwijst naar de sites van meerdere andere politieke partijen in Gorinchem (o.a. VVD/CDA/PvdA). Hier wordt zeer weinig gereageerd op de weblog voor bezoekers.

Maar hoe denkt u daarover?
Laat het ons weten via de vraag van de maand januari 2997.

U bent hier