h

Nummer 13 voor de klas!

17 november 2006

Nummer 13 voor de klas!

Op woensdag 15 november, een week voor de Tweede-Kamerverkiezingen, heeft Jasper van Dijk les gegeven aan het Merewade college.

Jasper begon met een 4 HAVO klas. In deze klas had Jan de Vries(CDA) een aantal weken geleden les gegeven, dus dat was een leuk binnenkomertje! Jasper heeft les gegeven over de tweede kamer, verschillende standpunten bij verschillende partijen. Natuurlijk kwam ook het Communistisch verleden van de partij naar boven, maar het onderwerp van de dag was toch wel 22 november!

In VWO 5 kwamen de peilingen ter sprake, toen nog 27 voor de SP, en de mogelijke coalities. De leraar, PvdA raadslid te Breda Frans Jackson, was het natuurlijk niet helemaal eens met de mening van Jasper over de PvdA en de huidige koers. De leraar stond natuurlijk achter de partijlijn om alle opties open te houden, hoewel de PvdA daar nu wel een beetje van begint terug te krabbelen!


Jasper van Dijk

U bent hier