h

Groet aan onze bezoekers uit het buitenland

18 november 2006

Groet aan onze bezoekers uit het buitenland

Wij gebruiken het programma Webanalyzer om te weten op welke dag, via welke browser, hoe laat, en hoeveel bezoekers deze site bezoeken en welke berichten zij lezen. Deze gegevens zijn niet te achterhalen per bezoeker maar b.v. wel per land.

Leuk is dan om te weten uit welke landen onze bezoekers afkomstig zijn. En wat blijkt, en dat is natuurlijk niet verwonderlijk dat het overgrote merendeel vanuit Nederland en mogelijk zelfs vanuit Gorinchem (dat kunnen we ook niet nagaan) ons bezoekt.

Maar ook hebben we bezoekers uit vele andere landen zoals in de eerste 2 weken van november bezoekers uit Belgie, Brazilie, Hongarije, Tsjechie, Italie, Duitsland., Japan, Marokko, Verenigde Staten, Mexico, Canada en Roemenie.

Leuk dat u ons bezoekt !!

U bent hier