h

Sta op tegen armoede!

5 oktober 2006

Sta op tegen armoede!

Zondag 15 oktober gaan om 15.45u de deuren van De Heul bij de Johanneskerk wagenwijd open! Om 16.00u heeft u de kans symbolisch op te staan tegen wereldwijde armoede.

Stand up against poverty

De wereldwijde campagne tegen armoede 'Stand Up Against Poverty' organiseert een record poging. Binnen 24 uur zullen wereldwijd zoveel mogelijk mensen opstaan tegen de armoede. Dit nieuwe wereldrecord zal vermeld worden in het Guinness Book of Records.

Met deze record poging wil de campagne de aandacht vestigen op de extreme armoede in de wereld en de belofte van 189 regeringsleiders om een einde te maken aan armoede. Deze belofte is vertaald in 8 millenniumdoelen. De campagne roept de regeringsleiders op die belofte waar te maken.

Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn: Nieuwe Hoven 141 te Gorinchem. Voor meer informatie kijk op www.maakhetwaar.nl . Komt u ook?

Patrick Dobbelaar, tel. 06-24547060
Rachel van Sluis, tel. 0183-627414

U bent hier