h

Debatavond in De Keizer

25 oktober 2006

Debatavond in De Keizer

Iedereen was het er na afloop over eens. De debatavond in De Keizer is voor herhaling vatbaar. Door de interactie die door gespreksleider Ro van Doesburg werd gelegd tussen de deelnemers en de bezoekers bleef iedereen betrokken bij de stellingen.

De avond werd bezocht door zo'n 70 jongeren (en ook enkele jongere ouderen) die zich niet onbetuigd lieten. Meestal werd er heel spontaan gereageerd op de opmerkingen van de panelleden, alle Gorcumse politieke partijen waren m.u.v. Stadsbelang in het panel vertegenwoordigd. Was de reactie niet spontaan dan ging de gespreksleider het publiek in om de meningen te peilen.
Er waren vertegenwoordigers van de plaatselijke pers aanwezig zodat we volgende week in de Stad Gorinchem een inhoudelijk verslag kunnen vinden.Op deze site uiteraard volgende week een link naar de Stad Gorinchem.

De debatavond was niet mogelijk geweest als De Keizer de ruimte niet kosteloos ter beschikking had gesteld! Ook danken wij de ChristenUnie voor hun financiele ondersteuning.

Heel hartelijk bedankt!

Foto's via onderstaande link te bekijken. Eerste 12 foto's gemaakt door Edmond van As
http://www.van-as.com/index.php

Verdere foto's via SP afdeling Gorinchem

U bent hier